AFYONKARAHİSAR / DİNAR - Fatih Ortaokulu

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftasında dünyanın en etkin deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunan ülkemizde öğrencilerimizin depreme karşı hazırlıklı olmasının sağlanması, depremden korunma yollarının anlatılması ve afete hazırlık bilincinin yaygınlaştırması amacıyla deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

1.Dönem 2. ortak sınav tarihleri yayımlandı.

Ekm

Fatih ortaokulu olarak Cumhuriyeimizin 100. yılı coşkuyla kutladık. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle hazırladığımız 100. yıl temalı gösteri büyük beğeni topladı. 100. Yıl gösterisini başarılı bir şekilde tamamlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. 100. yıl gösterimizin hazırlanma aşamasında büyük emek sarfeden başta Müdür Yardımcımız Ömür Özçelik, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ercan İpek, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz İbrahim Onay'a ve diğer tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

*Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler(8.Sınıf İnkılap Tarihi), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce derslerinden yapılacak sınavlar ortak sınav olup  açık uçlu ve kısa cevaplı olacaktır.
*Diğer derslerin ve seçmeli derslerin sınavları ders öğretmeninin belirlediği şekilde olacaktır.
*Sınavlar 2.ve 4. ders saatlerinde yapılacaktır.
*Tüm öğrencilerin sınavlara katılması zorunludur.

May

2023 Bursluluk Sınavı başvurularını 29 Mayıs - 16 Haziran tarihleri arasında velilerimizin bizzat okula gelerek yapmaları gerekmektedir.

Okul idarecilerimiz dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini takdim ettiler.

Kas

İstiklal mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.